Hybrid: uniek design

De definitie van een HYBRID™ Hot Tub

Alle vier de wanden van de hot tub zijn 100% geïsoleerd waardoor alle loze ruimtes worden opgevuld. Dit is mogelijk door alle apparatuur buiten het bad te plaatsen. Het leidingwerk is efficiënt in de hot tub verwerkt. Met het Energy Saver™ management systeem wordt het water in uw hot tub energiezuinig op temperatuur gehouden en ontstaat een optimale massage. Bovendien verbruiken de nieuwste generatie pompen minder energie zonder daarbij aan massagekracht in te leveren.

Hybrid Hot Tub

Wat maakt Beachcomber Hot Tubs zo uniek?

Twee energiebesparende functies zijn volgens externe laboratoria essentieel om de energiekosten van de Hybrid™ Hot Tub zo laag mogelijk te houden:

  1.  Eco4WALL™ isolatiepakket: de Eco4WALL™ foamisolatie vult zelfs de kleinste gaatjes tussen kuip en ombouw. Dit isolatiemateriaal wordt beoordeeld met een zeer hoge R-waarde van 3,6 per inch en houdt de watertemperatuur in de kuip en leidingen vast.
  2. Energy Saver™ management systeem: digitale, gecomputeriseerde programmering meet tot op de minuut de doorstroming van het water waarbij het zorgt voor schoon en helder water. De focus ligt hierbij op de hydrodynamica om de weerstand van stromend water te beperken. Er zijn minder paardenkrachten en pompen nodig om toch een maximale hydromassage op elke zitplaats te krijgen. Dit leidt natuurlijk tot een lager energieverbruik.
De gele zone toont het Eco4WALL isolatiepakket.De groene zone toont het Energy Saver management systeem

De gele zone toont het Eco4WALL isolatiepakket.
De groene zone toont het Energy Saver management systeem

All Active Seating

Het Energy Saver™ management systeem maakt een Beachcomber Hot Tub tot een uniek product waarbij u met één druk op de knop een ultieme en professionele massage ondergaat, waar u ook maar in de hot tub plaatst neemt. Dit noemen we “All Active Seating”.