Coverlifters

Handige hulpmiddelen voor de cover van uw Beachcomber Hot Tub

Elke Beachcomber Hot Tub is voorzien van een cover, een deksel die de warmte in het bad vasthoudt. Voor het snel en eenvoudig weghalen voor gebruik of terugleggen na gebruik van de hot tub heeft Beachcomber een aantal handige hulpmiddelen bedacht. Deze zogenaamde coverlifters maken het u extra gemakkelijk bij het verplaatsen van het deksel.

Beachcomber Lift ’n Store coverlifter: een handmatige coverlifter voor het vertikaal plaatsen van de cover naast uw spa.

lift n store 

Beachcomber Lift ’n Store Plus coverlifter: een veilige en eenvoudige coverlifter, met gasveer. Plaatsing op de bovenrand van de hot tub. Geschikt voor inbouw hot tubs. De cover wordt in ophangbeugels gehangen en rust na opening op de rand van de spa. Met behulp van de gasveer is de cover eenvoudig en veilig te openen.

lift n store plus

Beachcomber Slide ’n Store Plus coverlifter: Een veilige en eenvoudige coverlifter, met gasveer ondersteuning. Voor het vertikaal plaatsen van de cover naast uw spa. De cover wordt in opvangbeugels geschoven en vervolgens met behulp van een gasveer vertikaal naast de hot tub geplaatst.

slide n store plus