Waterbehandeling

Een extra bijdrage voor helder water in uw Beachcomber Hot Tub

Helder water in uw hot tub is belangrijk. Naast de verschillende middelen om uw water schoon te houden zijn er een aantal accessoires voor waterbehandeling verkrijgbaar die een continue ondersteuning bieden om het water helder te houden.

Hushpump-System: Een compleet circulatiesysteem voor verwarming en filtering. De 48-frame pomp zorgt voor kristalhelder water en voor 24 uur filtering en verwarming per dag.

hushpump voor Beachcomber Hot Tub

ClearTech UVC Water Care System: Dit UVC-systeem gebruikt de kracht van UV-licht voor het wateronderhoud van uw hot tub. Het UV-licht zorgt ervoor dat bacteriën gedood worden zonder toevoeging van chemicaliën en zonder residu. Het UVC-systeem zorgt ervoor dat u tot 50% minder onderhoudsmiddelen nodig heeft.

ClearTech UV-C sanitiser

Ozonator wateronderhoud: Het water in uw hot tub kan ook door een ozongenerator gezuiverd worden. Ozon ( O³) is een actieve zuurstofvariant die vele malen sterker is dan bijvoorbeeld chloorbleekloog. Het breekt organische en anorganische verontreiniging af en doodt ziekteverwekkers. Irritaties aan huid, ogen en slijmvliezen nemen met de ozon-waterbehandeling beduidend af. Ozon zorgt voor kristalhelder water en helpt u het gebruik van chloor tot een minimum te beperken. Ozon helpt u het water helder te houden maar moet wel in combinatie met andere wateronderhoudssystemen zoals chloor en UV-C worden gebruikt.  blijft uw water helder en schoon.

ozonator