Energiebewust

De feiten over energieverbruik

Er wordt wereldwijd steeds meer aandacht besteed aan besparing op het energieverbruik.
Fabrikanten van hot tubs en spabaden beweren dat hun producten energiezuinig zijn maar kunnen dit niet onderbouwd aantonen. Beachcomber Hot Tubs liet wel een aantal baden testen op energieverbruik door een onafhankelijk onderzoeksinstituut in Californië, USA. Uit dit onderzoek is gebleken dat zij hot tubs produceren die tot de meest energiezuinige spabaden ter wereld gerekend mogen worden.

Windmolens

Glansrijk geslaagd

Wij dachten dat fabrikanten van spabaden en hot tubs nieuwsgierig zouden zijn naar het energieverbruik van hun producten. Dit blijkt niet het geval te zijn. In totaal werden slechts 23 spabaden ingezonden voor het onderzoek. Slechts 9 van de 23 geteste spabaden doorstonden de proef, waarvan alle 3 de ingezonden baden van Beachcomber Hot Tubs glansrijk.

Beachcomber Hot Tub Energy logo 275

Laag energieverbruik

Bij Beachcomber Hot Tubs vinden wij het belangrijk dat de baden goed geïsoleerd zijn. In 1983 brachten wij onze eerste hot tub met Eco4WALL op de markt. Laag energieverbruik was het uitgangspunt voor de introductie van deze hot tub en energiebesparing is altijd onze eerste prioriteit gebleven. Op dit gebied staan de ontwikkelingen niet stil, we zijn steeds op zoek naar nieuwe ideeën en innovaties om de gebruiks- en energiekosten van uw hot tub zo laag mogelijk te houden. Het Eco4WALL concept is inmiddels verder ontwikkeld in de Hybrid hot tub: een uniek systeem van Beachcomber. Samen met het energieverbruik zijn het zitcomfort en een optimale hydromassage de drie voorwaarden voor een perfecte ontspanning in uw eigen Beachcomber.