FAQ: duidelijkheid

Drie belangrijke vragen van hot tub kopers beantwoord:

Er spelen altijd een heleboel vragen bij de afweging om een hot tub aan te schaffen  En dat is begrijpelijk, u doet een investering waar u jarenlang plezier van wilt (en moet) hebben. Drie van deze vragen beantwoorden wij hierbij al graag voor u.

Vraag nummer 1: Hoe weet u dat uw geld goed besteed is?
Eén van de grootste verschillen tussen Beachcomber en andere fabrikanten is de garantie die Beachcomber geeft op alle hot tubs.  Deze garantie kent geen uitsluitingen, geen beperkingen en geen kleine lettertjes. Of het nu om een grote hot tub of een kleiner model gaat, welke keuze u ook maakt, iedere Beachcomber hot tub wordt gemaakt van topkwaliteit materiaal en verlaat de fabriek met dezelfde garanties. U zult tevreden zijn over uw aankoop.

Vraag 2: Hoeveel jets moet u in uw hot tub hebben voor een goede massage
Beachcomber heeft een hydroflow water technologie ontwikkeld, de zogenaamde “All Active Seating”. Deze technologie laat alle jets tegelijkertijd stromen waardoor elke zitplaats in elke hot tub een heerlijke massage biedt. Door het gebruik van bewegende jets ontstaat een optimale massage. De functie van de jets is hierdoor veel belangrijker dan het aantal jets in uw hot tub. Bovendien kan iedereen in de hot tub afzonderlijk een eigen massage regelen: het aantal jets, de intensiteit van de massage en waterverspreiding van de jets, alles is compleet naar eigen wens in te stellen.

Vraag 3: Hoeveel kost uw Beachcomber Hot Tub per dag?
Volgens een onafhankelijk laboratorium liggen de Beachcomber Hot Tubs qua energiezuinigheid ver onder de industriële richtlijnen die zijn opgesteld door een Amerikaans overheidsorgaan. Algemeen durven we te zeggen dat de kosten van een Beachcomber Hot Tub tussen € 1,- en € 1,50 per dag liggen. De werkelijke kosten zijn afhankelijk van de gebruiksfrequentie en kosten van uw lokale energieleverancier. Laat u door uw dealer verder informeren over het energieverbruik van uw hot tub.