Garantie

De garantie van Beachcomber geeft vertrouwen

Beachcomber heeft haar garantie afgestemd op de klant en zij neemt daarmee een unieke positie in.  Bij de aankoop van huishoudelijke apparatuur weet u vaak wel wat de garantiebepalingen zijn. Maar waar moet u op letten als het gaat om de garantie van een hot tub. Controleer exact of u geen hot tub of spa koopt met een beperkte industriële garantie waarin vervanging van onderdelen niet gedekt worden of waarin beperkingen en disclaimers zijn opgenomen. U kunt ervan uitgaan dat Beachcomber u 100% garantie geeft op alle producten uit de 700, 500 en 300 serie hot tubs. Vraag uw dealer naar alle details omtrent de garantie van de Beachcomber Hot Tubs.

Beachcomber garandeert kwaliteit, comfort en energierendement

Als familiebedrijf hecht Beachcomber veel belang aan het testen van haar producten. Zij zijn dan ook blij dat ze hun hot tubs door een onafhankelijk instituut hebben laten onderzoeken om hun beweringen over energierendement te staven.

Bij Beachcomber gelooft men dat ze de meest comfortabele en energiezuinige hot tub leveren met de beste industriële garantie. Haar doelstelling voor u is ontspannen en genieten van het leven in uw eigen Beachcomber Hot Tub.